Na 16 jaar vol hoogtepunten zit het erop voor Niki Terpstra. Afgelopen oktober zwaaide hij winnend af als profwielrenner tijdens de Zesdaagse van Rotterdam. Wij staan graag nog even stil bij zijn indrukkende palmares.

Naar alle producten


Het uitgebreide palmares van Niki Terpstra
2010: 3e in Dwars door Vlaanderen
2012: 3e in Parijs-Tours, 1e in Dwars door Vlaanderen
2013: 3e in Parijs-Roubaix
2014: 1e in Parijs-Roubaix, 2e in E3 Saxo Bank Classic, 1e in Dwars door Vlaanderen
2015: 2e in Gent-Wevelgem, 2e in de Ronde van Vlaanderen
2017: 3e in Ronde van Vlaanderen, 3e in Paris-Tours
2018: 1e in de Ronde van Vlaanderen, 3e in Parijs-Roubaix, 2e in Parijs-Tours, 1e in E3 Saxo Bank Classic
2019: 2e in Parijs-Tours

Ultra comfortabele casual kleding van superieure kwaliteit.


Handgemaakt in Portugal, ontwikkeld in samenwerking met Niki Terpstra.

De favorieten van Niki Terpstra.

Exclusief verkrijgbaar bij FuturumShop

Naar alle producten

Highlights. Beperkt voorradig

JONA II

Vriend van de kassei. Exclusief interview Niki Terpstra

De kasseien waren dit jaar terug in de Tour de France. Op woensdag 6 juli werd de etappe tussen Lille Métropole en Arenberg Porte du Hainaut gereden. De directie van de Tour de France legde 19,4 kilometer aan kasseien, verdeeld over elf sectoren, in het parcours voor die dag. Niki Terpstra verkende ze voor ons en geeft tips.
Nu bekijken

JONA II

Exclusief interview Ivar Slik

Vorig jaar werd hij vijftiende tijdens zijn eerste deelname aan Unbound Gravel, het onofficiële WK gravel in Kansas. Dit jaar keerde hij terug naar Amerika en won hij de wedstrijd, in een recordtijd. Slik rijdt als een soort ‘eenmansploeg’ gravelwedstrijden, gesponsord door fietsenfabrikant Wilier Triestina en onder andere kledingmerk Speed on Wheels. Een keuze waarvan hij geen spijt heeft. “Off-road racen is veel leuker dan op de weg.”

Nu bekijken

JONA II

Ontwikkeld met Niki Terpstra

Speed on Wheels is niet zomaar een naam. Het is een levenswijze. Ronde van Vlaanderen- en Parijs-Roubaix-winnaar Niki Terpstra heeft een passie voor snelheid, op twee of vier wielen. Of het nu op de kasseien, het asfalt, in het veld of de baan is, Terpstra probeert altijd snel te gaan. Het moet een kick geven, adrenaline. Dat is Speed On Wheels.

Nu bekijken

4 seasons