FuturumShop.nl gebruikt cookies voor een betere winkelervaring. Deze melding niet meer tonen.
FuturumShop - Sport is our passion
Top 3 Bib Tights voor heren en dames: de beste lange fietsbroeken | FuturumShop.nl
 

Top 3 Bib Tights voor heren en dames: de beste fietsbroeken voor de frisse dagen

2 november 2017, door: Kevin Timmerman


De echte ‘Flandrien’ bergt zijn stalen ros niet op zodra het buiten fris begint te worden. Hij of zij pakt dan juist de fiets voor een flinke rit. Om af te zien, sterker te worden maar vooral ook om te genieten van de elementen. Om je rit onder alle omstandigheden zo aangenaam mogelijk te maken is een goede bib tights uiteraard onmisbaar. De beste en populairste fietsbroeken die zich inmiddels onder alle weersomstandigheden hebben bewezen hebben we in deze blog voor je op een rijtje gezet. Zo kom jij nooit voor onaangename verrassingen te staan!
 

Heren:

Dames:


Top 3 fietsbroeken voor dames


1

Castelli Meno 2 Fietsbroek

 

De focus bij het ontwerp van de Castelli Meno 2 fietsbroek ligt duidelijk op het leveren van prestaties en veel comfort. De broek is aan de binnenzijde voorzien van fleece materiaal zodat je benen lekker warm worden gehouden. Dankzij de vochtregulerende eigenschappen hoef je echter niet bang te zijn dat de broek té warm wordt. Platte stiknaden voorkomen irritatiepunten. De broek is voorzien van een KISS Air Zeem. Dit hele zachte zeem is ontwikkeld om schuren en schaven te voorkomen. Het zeem biedt daarom heel wat comfort. Vanwege de flexibiliteit beweegt het zeem goed met het lichaam mee waardoor deze perfect aansluit. Hierdoor geniet je nog meer van de ondersteuning van het schuim welke het dikst is op de plaatsen waar je dit het meeste nodig hebt. Het maakt dit zeem geschikt voor langere afstanden.

Aan de binnenkant voorzien van fleece materiaal voor veel comfort
Goede vochtregulerende eigenschappen
Hoogwaardige KISS Air Zeem voor lange afstanden

 

2

FUTURUM Winter Tights Joris

 

Streven naar de combinatie van ultiem comfort en stijlvol design en het vinden van de allerscherpste prijs-kwaliteitverhouding. Dat is wat FUTURUM heeft gedaan om dé perfecte lange fietsbroek te maken voor trainingen in koude omstandigheden. De FUTURUM Winter Tights is uitgebreid voor je getest onder barre omstandigheden door ons FUTURUM-team. Voormalig profrenner Maarten Tjallingii zweert bij de broek als het kwik daalt. Wat maakt hem dan zo goed? Dat is het fantastische design en het gebruik van hoogwaardige materialen.

De Bib Tights is voorzien van Super Roubaix materiaal; ontwikkeld voor sporters die óók in winterse omstandigheden willen presteren en verkrijgbaar zonder zeem als de FUTURUM Winter Tights Joris III Black en met zeem als de FUTURUM Winter Tights Joris II Black. De hoogwaardige RPS Comfort Skyve zeemlaag zorgt ervoor dat je altijd comfortabel op je zadel zit! Door de opgeruwde binnenkant heeft de stof een sterk verwarmende en isolerende werking. Hierdoor blijft het lichaam uitstekend warm. Daarnaast is de stof ademend en voert deze het transpiratievocht goed af.

Fraai en stijlvol design
Verkrijgbaar met of zonder uitstekende RPS Comfort Skyve zeem
Getest door voormalig profrenner Maarten Tjallingii

 

FUTURUMTIP!

Twijfel jij ook altijd tussen een korte of lange fietsbroek? Regent het buiten pijpenstelen en wil je jouw benen goed droog houden? Kies dan voor de FUTURUM 4 Seasons Bib Shorts en combineer deze met de 4 Seasons beenwarmers. Een set die voor vrijwel alle weersomstandigheden prima geschikt is!


3

Sportful Vuelta Fietsbroek

 

De Sportful Vuelta fietsbroek houdt je dankzij het Thermo Drytex Plus lekker warm en droog. De stof is tevens erg elastisch waardoor je een optimale bewegingsvrijheid ervaart tijdens het fietsen. De mesh voering op de rug zorgt voor een optimaal ademend vermogen. Sportful heeft gekozen om een hoogwaardige ComfortPro zeem in de broek te plaatsen. Deze is zijdezacht, elastisch en anatomisch gevormd. De variabele dikte, antibacteriële toplaag en de naadloze constructie nemen de kans op vervelende irritaties weg.

Voorzien van warme Thermo Drytex Plus stof
Bevat hoogwaardige anatomisch gevormde ComfortPro zeem
Stretch materiaal zorgt voor mooie aansluitende pasvom

 

Top 3 fietsbroeken voor dames


1

Castelli Nanoflex Fietsbroek

 

De Castelli Nanoflex fietsbroek is vooral razend populair vanwege de uitstekende anatomische pasvorm die op dames is afgestemd. Met de Castelli Nanoflex fietsbroek ben je goed beschermd in de koude omstandigheden. Maak je niet druk over een klein buitje of miezerregen, want deze waterafstotende broek houdt je sowieso heerlijk warm. De gebruikte Nanoflex stof biedt naast warmte ook veel stretch, waardoor de broek heerlijk om de benen zit. Dit rijcomfort wordt versterkt door het zachte KISS Air zeem. Dit hele zachte zeem is ontwikkeld om schuren en schaven te voorkomen. Het zeem biedt daarom heel wat comfort en vanwege de flexibiliteit beweegt de pad goed met het lichaam mee. Fiets je regelmatig lange afstanden? Dan is deze broek prima geschikt!

Waterafstotend zonder dat je té warm wordt
Veel stretch voor een uitstekende anatomische pasvorm
Hoogwaardige KISS Air Zeem voor lange afstanden

 

2

FUTURUM Bib Tights Mara

 

De FUTURUM Bib Tights Mara is evenals de Winter Tights Joris voor heren dé fietsbroek waarbij de ultieme combinatie tussen ultiem comfort en stijlvol design is gevonden. Bij koud weer is de broek de perfecte keuze dankzij de lekkere warme en zachte Super Roubaix Stof die toch voldoende ademend is. Een RPS Comfort Skyve Zeem zorgt voor het nodige comfort, ook bij de langere ritten. Handig bij de Bib Tights Mara is dat de bretels zijn voorzien van speciale clips waardoor je de broek eenvoudig uittrekt tijdens een sanitaire stop. Fraaie elastische zomen in een kleur die je kan matchen met een Mara Jersey maken de Tights af.

Fraai en stijlvol design
Voorzien van uitstekende RPS Comfort Skyve zeem
Bevat mooie gekleurde elastische zomen en clips om bretels gemakkelijk te openen

 

3

Sportful Vuelta fietsbroek

 

De Sportful Vuelta fietsbroek houdt je dankzij het Thermo Drytex Plus lekker warm en droog. De stof is tevens erg elastisch waardoor je een optimale bewegingsvrijheid ervaart tijdens het fietsen. De mesh voering op de rug zorgt voor een optimaal ademend vermogen. Sportful heeft gekozen om een hoogwaardige ComfortPro zeem in de broek te plaatsen. Deze is zijdezacht, elastisch en anatomisch gevormd. De variabele dikte, antibacteriële toplaag en de naadloze constructie nemen de kans op vervelende irritaties weg.

Voorzien van warme Thermo Drytex Plus stof
Bevat hoogwaardige anatomisch gevormde ComfortPro zeem
Stretch materiaal zorgt voor mooie aansluitende pasvom

 
 

 

Blogs uitgelicht

Keuzehulp fietsshirts & fietsjacks

In deze blog hebben wij de pros en cons van onze bestverkochte en populairste fietsshirts en jacks voor jou op een rijtje gezet! Zo vind je snel het jack of shirt dat jij zoekt en kan je dit najaar lekker doorfietsen!

Verder lezen ➝

Blog top 3

Review: Lezyne fietsverlichting

Lezyne fietsverlichting: terecht super populair dankzij de uitstekende functionaliteit en solide constructie. Maar welk model is nou het meest geschikt voor jou? Ontdek het in deze review!

Verder lezen ➝

Ontdek de award winnende GripGrab overschoenen

Op zoek naar uitstekende overschoenen voor alle omstandigheden? De uitstekende overschoenen van het Deense kwaliteitsmerk GripGrab zijn ontworpen en getest in de meest extreme omstandigheden.

Verder lezen ➝

De nieuwe Elite Direto interactieve fietstrainer: verrassend compleet!

De nieuwe Elite Direto fietstrainer is de nieuwste direct drive trainer in het Elite fietstrainer assortiment. Maar, welke plaats neemt deze nieuwe telg in? Lees het in deze blog!

Verder lezen ➝