FuturumShop.nl gebruikt cookies voor een betere winkelervaring. Deze melding niet meer tonen.
FuturumShop - Sport is our passion
FuturumBlog | Vacature Allround Medewerker FuturumClub Amsterdam
#
 

VACATURE ALLROUND MEDEWERKER FUTURUMCLUB AMSTERDAM

Kom jij ons team versterken?

Voor onze FuturumClub in Amsterdam zoeken wij een allround medewerker die op flexibele basis inzetbaar is.

Wie wij zijn:

Wij zijn een dynamisch, jong, snelgroeiend bedrijf met een informele sfeer. Onze medewerkers hebben een passie voor sport en voor onze high end producten. Wij stellen hoge eisen aan onze medewerkers, maar wie goed presteert mag ook hoge eisen aan ons stellen. Onze klanten hebben topprioriteit. Onze bedrijfscultuur is uitdagend, stimulerend, speels en gezellig. Er wordt veel van je gevraagd dus als je het leuk vindt om jezelf uit te dagen en hoge doelen te stellen dan ben je bij ons een vis in het water.

Wie wij zoeken:

Wij zoeken een flexibele enthousiaste extraverte collega die, net als wij, gek is van fietsen. Je adviseert klanten over onze (fiets)producten en over het gebruik ervan, en speelt wanneer nodig in op persoonlijke wensen en behoeftes. Je bent mede verantwoordelijk voor een representatieve uitstraling van de Club (daar hoort ook schoonmaakwerk bij), en verzorgt samen met je collega’s ook de horeca. Als je ook clinics kunt verzorgen heb je een pré bij ons. Dat heb je ook als je werkervaring hebt in horeca of retail.

Wat wij bieden:

* Voor deze functie geldt een uurloon tussen € 5,21 (voor 18-jarigen) en € 10,56 (voor medewerkers van 22 jaar en ouder).

* Je krijgt bij ons 27 vakantiedagen per jaar als je fulltime werkt (40 uur per week).

* Personeelskorting van 20%

* Een uitdagende en stimulerende werkomgeving en een positieve werksfeer

Interesse?

Stuur een mailtje met je motivatie en CV naar vacature@futurumshop.nl waarbij we ook graag een link naar een persoonlijke presentatie in de vorm van een video-CV ontvangen! Een assessment maakt onderdeel uit van de procedure.


Blogs uitgelicht

Keuzehulp: fietsen met temperaturen rond het vriespunt

Hoewel het alweer midden december is, nodigen de temperaturen nog altijd uit om naar buiten te gaan en de nodige kilometers weg te trappen. Laten we er nog snel van profiteren voordat de temperaturen rond het vriespunt weer hun intrede doen. Bereid je echter alvast tijdig voor op het koudere weer, zodat je gewoon lekker door kunt blijven trappen. Wij helpen je als dé shop voor wielrenners en mountainbikers op weg!

Verder lezen ➝

Blog top 3

FUTURUM Mara: Dé nieuwe fietskleding voor dames!

Eindelijk is het zover: ook voor dames heeft FUTURUM een prachtige kledinglijn geïntroduceerd. De fietsende vrouw die er perfect gesoigneerd bij wil fietsen en veel waarde hecht aan kwaliteit zal zich in onze fonkelnieuwe FUTURUM Mara kledinglijn zeker goed voelen. Wil jij het uiterste uit je prestatie halen? Ontdek dan de FUTURUM Mara lijn!

Verder lezen ➝

Mechanic Monday - Voorvork oppompen

Mechanic Monday is in het leven geroepen om jou als fietser op weg te helpen. Ook dit najaar vind je op ons blog weer een gloednieuwe serie van Mechanic Monday video’s! In deze aflevering laten we zien hoe je de voorvork van je MTB kunt oppompen.

Verder lezen ➝

Keuzehulp: Mountainbike schijfremblokken

Om jou te helpen bij het maken van een juiste keuze geven we in onze rubriek ‘keuzehulp’ een aantal producttips en leggen we uit waar je op moet letten. In deze blog kijken we naar de schijfremblokjes!

Verder lezen ➝