FuturumShop.nl gebruikt cookies voor een betere winkelervaring. Deze melding niet meer tonen.
FuturumShop - Sport is our passion
FuturumBlog | Sportful Fiandre; bij elke temperatuur lekker doorfietsen!
Sportful Fiandre
 

Sportful Fiandre; bij elke temperatuur lekker doorfietsen!

22 december 2016, door: Tossa Heessen


De Sportful Fiandre kledinglijn is ideal om het hele jaar mee door te kunnen fietsen. Weer of geen weer. De Fiandre lijn van Sportful garandeert namelijk bescherming tegen regen en wind. Dat is natuurlijk al heel prettig, maar nog niet genoeg. Ook comfort is heel erg belangrijk. Om dit te bereiken is de kleding ook nog eens zeer goed ademend gemaakt. De materialen die voor deSportful Fiandre fietskleding worden gebruikt zijn geschikt bij elke temperatuur

20 tot 10 graden celsius

In september, oktober en april komen vaak temperaturen tussen de 20 en 10 graden celsius voor. Het Light Norain fietsjack is hiervoor met uitstek geschikt. Het heeft een wat minder dikke isolatie, maar beschermd wel goed tegen regen en wind. Hierdoor kan dit jack tot ongeveer 10 graden Celsius gebruikt worden, maar bijvoorbeeld ook heel goed meegenomen worden als het afkoelt.

15 tot 5 graden Celsius

In november en maart kan het een stuk frisser zijn en schommelt de temperatuur vaak tussen de 15 en 5 graden. Spoftul heeft hiervoor een Fiandre jack dat net iets meer isolatie geeft en vooral een heel stuk meer winddicht is. Hierdoor voelt het jack ook een stuk warmer aan. Het Sportful Light Windstopper Fietsjack is hier ideaal voor!

Een ander jack dat in deze temperatuur ook gebruikt kan worden is de Light Wind fietsshirt, dit is een iets lichter jack met net iets minder bescherming, maar dat ook meer ademt. Dit shirt is vooral heel erg comfortabel. Een heerlijk jack dus om veel te gebruiken in de tussenseizoenen.

10 tot -5 graden Celsius

Voor als het echt kouder wordt, of je gewoon een koukleum bent. Daarvoor is het Sportful Norain jacket! Dit zwaardere jack zorgt voor maximale bescherming. Veel isolatie, goed beschermd tegen regen en de wind krijgt geen kans. Het jack ademt daarnaast net zo goed als de Light windstopper fietsjack. Fantastische eigenschappen dus. Deze zorgen ervoor dat het jack ideaal is voor de maanden december, januari en februari.

Sportful Fiandre

Ideale fietsbroeken

Sporful heeft niet alleen goed beschermende fietsjacks ontwikkeld, maar ook fietsbroeken. Deze broeken moeten ervoor zorgen dat je goed beschermd bent tegen weer en wind. Zo zijn de broeken gemaakt met de Fiandre NoRain technologie om je lekker droog en warm te houden. Sporful heeft hiervoor twee winterbroeken gemaakt, de Fiandre NoRain Team fietsbroek en de Fiandre NoRain Fietsbroek. De Team versie is iets dunner, waardoor deze net iets minder goed beschermd tegen wind, regen en kou dan de Fiandere NoRain fietsbroek.

Sportful Fiandre

Conclusie

Sportful is erg goed bezig als het gaat om het ontwikkelen van kleding voor de koudere of natte fietsritten. Het mooie hieraan is dat ze een jack bieden dat net iets warmer is of net iets koeler. Daardoor kan je altijd een fietsjack vinden dat precies bij je past!

We wensen je veel fietsplezier!


Misschien iets voor jou?


Blogs uitgelicht

Keuzehulp: fietsen met temperaturen rond het vriespunt

Hoewel het alweer midden december is, nodigen de temperaturen nog altijd uit om naar buiten te gaan en de nodige kilometers weg te trappen. Laten we er nog snel van profiteren voordat de temperaturen rond het vriespunt weer hun intrede doen. Bereid je echter alvast tijdig voor op het koudere weer, zodat je gewoon lekker door kunt blijven trappen. Wij helpen je als dé shop voor wielrenners en mountainbikers op weg!

Verder lezen ➝

Blog top 3

FUTURUM Mara: Dé nieuwe fietskleding voor dames!

Eindelijk is het zover: ook voor dames heeft FUTURUM een prachtige kledinglijn geïntroduceerd. De fietsende vrouw die er perfect gesoigneerd bij wil fietsen en veel waarde hecht aan kwaliteit zal zich in onze fonkelnieuwe FUTURUM Mara kledinglijn zeker goed voelen. Wil jij het uiterste uit je prestatie halen? Ontdek dan de FUTURUM Mara lijn!

Verder lezen ➝

Mechanic Monday - Voorvork oppompen

Mechanic Monday is in het leven geroepen om jou als fietser op weg te helpen. Ook dit najaar vind je op ons blog weer een gloednieuwe serie van Mechanic Monday video’s! In deze aflevering laten we zien hoe je de voorvork van je MTB kunt oppompen.

Verder lezen ➝

Keuzehulp: Mountainbike schijfremblokken

Om jou te helpen bij het maken van een juiste keuze geven we in onze rubriek ‘keuzehulp’ een aantal producttips en leggen we uit waar je op moet letten. In deze blog kijken we naar de schijfremblokjes!

Verder lezen ➝